Családfotózás

Családfotózás


A családod a legfontosabb

Nap mint nap hajtunk, rohanunk, elsodornak az események. Néha észre sem vesszük, mi az ami igazán fontos. Csak nemrég volt az esküvő és még meg sem született de már el is ballagott az iskolákból, és nem maradt semmi sem, amire emlékezhetnénk.

Egy boldog családfotózás délután

Sokkal kevesebb idő jut magunkra és gyermekeinkre, mint azt megérdemelnénk. Csináljunk egy emlékezetes napot, amikor végre nincsenek korlátozások, tele szájjal nevethet mindenki! Szentelj egy délutánt a legfontosabbnak, a családnak!

Gyertek el mindannyian egy igazi élmény fotózásra!

Készítsünk igazán jó képeket a Családról!

Örökítsük meg méltón a gyorsan tovatűnő pillanatokat, amíg kicsi vagy már nagyobbacska a gyerek, de saját magatokról is fontos hogy megmaradjon valami, pár gyönyörű kép, amit később jó lesz újra kézbe venni! Álljatok meg pár percre a rohanásban, és egy kis odafigyeléssel tényleg jó fotók készüljenek Rólatok és a családról.

 

Akár bent a stúdióban, akár kint a szabadban varázslatos képeket csinálunk, amelyek még évtizedek múlva is becses lenyomatai lesznek a az illanó időnek és akár nemzedékek múltán a családi identitásnak, összetartozásnak.

Stúdió fotók – A legegyszerűbb megoldás

Az egyik legegyszerűbb lehetőség, ha bejöttök hozzám a stúdióba: Igaz a lehetőségek itt egy kicsit szűkebbek, általában fehér vagy fekete háttér előtt fotózunk, és néhány széket lehet fölhasználni a képekhez, van olyan korlát is, hogy kényelmesen csak maximum négy-öt felnőtt fér el, bár már voltunk tizenöten is… Viszont az idő mindig jó, télen fűtött, nyáron hűtött a helyiség. Hozhatod a kedvenc zenédet és minden szükséges kiegészítőt, ami csak Rád illetve Rátok jellemző…
Nagyon sokat tudnak dobni a képeken, ha egymáshoz öltöztök valamilyen közös családi viseletbe, mondjuk kockás ing és farmer és mindenki mezítláb, de lehet éppen elegáns is, ahogy Ti szeretitek..

Milyen képeket szeretnél?

Bár tudok sokat segíteni a pózokban, ha még nincsen nagy gyakorlatotok, de még jobb, ha előtte megkeresed a neten és elhozod nekem a kedvenc család képeidet, hogy biztosan meglegyenek azok is, amiket kiválasztottál…
Nem fogunk túlságosan ragaszkodni hozzájuk, de kiindulásnak biztosan nagyon jók lesznek és utána megcsináljuk a Ti verziótokat

 

Minden passzoljon mindenhez!

A siker felkészülésen múlik…

Mindannyian egyszeriek és megismételhetetlenek vagyunk. Különbözik az arcunk a testünk, a termetünk, a kedélyünk a kedvteléseink, azaz minden.

Miért is csinálnánk tökéletesen egyforma egyen fotókat?

Mi a hobbid?

Van, aki pingpongozik van, aki lovagol, aki táncol, aki evez vagy főz vagy hegyet mászik. és ezek csak a kedvteléseink. Hozz el valamit, ami jól mutat a fotón, és bemutatja hobbydat. Nagyon hangulatos, érdekes képek születhetnek így, ráadásul valami olyan dologról, ami hozzád tartozik

És a ruhák?

Persze a ruháink is minket jellemeznek. Általában négyszer lehet átöltözni egy óra fotózás alatt, hogy elég idő legyen a különböző szetteket megörökíteni. Figyelj minden apró részletre, kiegészítőre kellékre!A kalap, a kesztyű, nagyon jól mutat, de vess be mindent, ami csak eszedbe jut a legkülönlegesebb kellékektől az egyszerű bizsuig!

Profi smink és frizura a fotózásra


Ne felejtsd el, ezek miatt több nagyság-renddel lesznek jobbak a fotók, semmiképpen se hagyd ki!
A legjobb, ha a fodrász és a sminkes is ott tud lenni a fotózáson, és segít, ha kell javítani, vagy éppen megváltoztatni.

 

 

 

Legvégül a legszebb képek – fotózás a szabadban

Csak fordulunk egyet és már teljesen más a hangulat, a fények és az elkészült képek. A kinti fotózás legnagyobb előnye ez. Persze itt az időjárás viszontagságainak teljesen ki vagyunk téve, hol meleg van, hol meg hideg és a Nap is úgy süt, ahogy a kedve tarja, ha szerencsénk van, hét ágra, de ha nincsen akkor egyáltalán nem, sőt akár még eshet is az eső.ű

Mi a kedvenc helyed?
Van, aki a vízpartot  van, aki a várost, aki szép épületeket, vagy hangulatos kis kocsmát szeret. Csak Rajtad múlik.Szervezd meg, hogy megengedjék, hogy az általad választott helyen fotózzunk, és már mehetünk is.Persze viszünk magunkkal vakukat, bár igyekszem kihasználni az adott fényeket  egy kicsit segítünk, hogy még szebbek legyenek a képeitek.

De mehetünk valahova bentre is…

Ha Ti inkább bent szerettek lenni és van valami mutatós helyszín, ahol elférünk, és ahol szívesen látnak, a siker garantált! Előtte persze jól fel kell mérni, hogy van-e elég hely a vakuknak és nekünk is!
Az egész képet nézd:
Bármilyen fotózást szervezzünk is, a legfontosabb az összhang: tudni kell, hogy hol,  mit szeretnénk, ahhoz milyen kellékekre, kiegészítőkre van szükség, fontos, hogy az adott nap-szakban a helyszínen milyenek a fény-viszonyok.
A legszebb fények kint általában napfelkelte és naplemente előtt és után 1-1 órával vannak.


Remélem, hamarosan együtt dolgozunk, várlak szeretettel!

Ami minden fotózáshoz jár:

Diszkréció            – Teljes diszkréció – az egész fotóstúdió a fotózás kezdetétől a végégig csak a miénk. Nincsenek fura meglepetések, váró szobák vagy nézelődni vágyó idegenek.
Vendégszeretet   – Hideg víz és forró instant kávé, öltöző kuckó, mellékhelyiségek
Útmutatás          – Képes és szóbeli segédlet a pózoláshoz, az arckifejezésekhez az igazán jó és hiteles képek elkészítése érdekében
Hozzáférés          – Saját jelszavaddal védett online galériák 24/7- elérhetőséggel a nyers és az retusált fotóidhoz
Választék             –  A kiválasztott fotócsomagod ideje alatt annyiféle ruhát, stílust fotózhatunk, amennyi az időbe belefér: „A változatosság gyönyörködtet!”
Bizsuk                  –  Ha elhozod magaddal a kedvenc ékszereid, az a legjobb, de válogathatsz a nálam lévők közül is a fotózás idejére.