Babafotózás

Babafotózás

Amikor a Mennyekből a földre érkezünk, még pontosan látszik honnan jöttünk, gyermekeink, mint egykor mi is voltunk, gyönyörű, tiszta égi, szellemi lények 오크 모바일 다운로드. Ha belenézel egy kicsi szemébe, örömöt, bölcsességet és kiegyensúlyozottságot láthatsz. Tartásod soha nem lesz olyan könnyed, rugalmas és a földön ülve a hátad sem marad olyan csodálatosan  egyenes, mint kicsi babaként c브라우저.


Gyermekünknek az első két évében sok izgalommal teli, hatalmas feladatot kell megoldania: a síró-rívó, folyton alvó csecsemőből totyogó- szaladgáló beszélő kisgyerekké kell válnia 티베로 admin 다운로드. Előbb csak megmozdítja fejét, aztán  megfordul, felül, feláll, bukdácsol,  jár, aztán szalad, nevet, kacag, sír és beszél. Minden apró sikernek a sajátunkként örülünk, minden újabb fejlődési kis lépcsőfok boldogsággal tölti el a szülőket és a tágabb családot is 코만도스 게임 다운로드. Magunkat látjuk gyermekünkben, és jobban örülünk az ő sikerének, mint a miénknek.

Az első két év számtalan édes csodája azonban hamar és végleg elillan apk 무료. Később hiába szeretnénk legalább pár pillanatot visszaidézni, azok már nincsenek sehol sem.

A babafotózásom megörökítjük  gyermeked csodálatos mosolyát, első lépéseit angyali szépségét, hogy akár csak pár év elmúltával is ámulva csodálhassa valaha volt szépségét, tökéletességét!

Előkészületek

A babafotózásra hozzatok magatokkal minél több apróságot, ami a baba kedvence takaróját, párnáját, játékait, telefonját,  mackóját, babját, cumiját,csörgőjét, mindent, amitől jobban érzi magát a baba és önfeledten tud játszani, hogy a fénykép megörökíthesse a soha vissza nem térő röpke pillanatokat, gyermeketek lélegzet elállító báját, eredeti szépségét. Minden gyerekecskének más a fontos. Nekem esetleg csak egy kacat, de neki a legfontosabb tárgy a világon. Ha szülő vagy, biztosan tudod, miről beszélek: otthon ne felejtsétek. Enélkül nem is lehet igazán jó hangulat.
Magától értetődik de hozz  Magaddal vizet, innivalót, ha kicsit nagyobbacska, akkor valami gyümölcsöt vagy rágcsálni valót, amit szeretnek, esetleg valami jutalmat, amivel tudod egy kicsit ösztönözni és még jobb kedvre deríteni.
Feltétlenül kipihenten gyertek. Jó ha a gyerekek alszanak egyet a fotózás előtt, és kipihenten jön az egész család!

Fotózás:

Készítek a gyerekkel vagy gyerekekkel önálló képeket és együtt Veletek, a szülőkkel, nagyszülőkkel, ahogy szeretnétek vagy ahogy ez a családban Nálatok szokás… Úgyis elkészítjük a sztenderdeket, amiket szeretnél. Ezért engedd meg nekik, hogy a fotózáson rendetlenkedjenek, őrültködjenek, grimaszoljanak, szaladgáljanak, ugráljanak, a földre feküdjenek,  ezek lesznek a legeredetibb,  kedvenc képeid róluk,
Bár a gyerekek nagyon szereik a fotózást, mert élvezik, hogy teljesen rájuk figyel mindenki, egy idő után elfáradhatnak – eddig érdemes fotózni őket.