Boudoir fotózás

Itt van néhány érv, hogy Te se késlekedj, ne várj tovább, akár az esküvő előtt vagy ha már lekéstél, akkor legalább utána, vágj bele most, aztán örülj a képeknek és örvendeztesd meg vele a párodat is, ne aggódj, a siker garantált.

Sokan még utoljára, az esküvő és a leánybúcsú előtt vágnak bele. Ha ezt szeretnéd, botrányosan forró, szinte elképzelhetetlenül szexi képek készülhetnek ilyenkor… A leendő menyasszony majdnem minden kötöttségtől és ruhájától megszabadul, hogy még éppen idejében megmutathassa a vőlegényének elröppenő érzelmeit. Leendő férjed így egész életére szóló emlékeztetőt kaphat arról, hogy mennyire szerencsés, hogy egy ilyen gyönyörű, kapós és kelendő hölgyet szólíthat nem sokára a feleségének. Csak a magam nevében mondom,  de szerintem  ezek a képek tényleg döbbenetesen izgatóak és hihetetlenül szexik. Hát így valahogy.

_STU49001 Kapd össze magad és vágj bele.

Csak most vagy olyan fiatal, mint még most, az idő vas foga kegyetlenül elbánik mindannyiunkkal.
Elég, ha csak szüleinkre vagy nagyszüleinkre nézünk, akik pár évtizede még pont úgy néztek ki, mint  Te most hogy elég jól tudjuk, hogy tol ki velünk az öregedés.
Biztosíthatlak arról, hogy most még  Te is sokkal jobban fogod érezni magad a kamera előtt, és jobban is mutatsz, mint akár csak tíz vagy húsz év múlva.
Az idő Veled  sem tesz kivételt, amíg egyszer úgy döntesz, hogy majd összeszeded a bátorságod, úgyhogy kapd össze magad, ne várj egy percet sem tovább!
Egyeztessünk most egy időpontot a glamour vagy boudoir fotózásra.

Készülj, keresd meg a neten, hogy Neked milyen képek a kedvenceid és milyet szeretnél Magadról?

Addig is szedd össze a legszexibb fehérneműid, csinálj naponta jó néhány plusz felülést – akár koplalhatsz is egy kicsit.
Gyűjtsd össze a netről a kedvenc pózaid és az arckifejezéseket és gyakorold őket a tükör előtt a fotózásig minden nap!
Pakolj össze és gyere el!

Hozz magaddal egy kis Bailey’s-t vagy pezsgőt, vagy amit Te szeretsz és gyere el hozzám!
Már kezdjük is! Vesd bele magad! Válj egyé a kamerával! Most Te vagy a sztár! Élvezd ki minden egyes pillanatát!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_STU5458Örök Emlék

Megjegyzem, ezek azok  a forró fotók, amelyekre mindig is vágytál, ha elkészítjük  Veled, egész életetekre  egy huncut  emlék lesz arról, hogy milyen hihetetlenül szexi vagy!
Az egész biztos, hogy nem csak egyszer fogjátok elővenni az albumodat egy borongós téli este, hogy megnézd a képeid…
És mindig jó kedvre derülsz majd tőlük – azokon a sajnos mindenki számára eléggé ismerős napokon, amikor a régi szűk farmered „összemegy a mosásban”… Kapd csak elő a régi képeid, nézegesd jó hosszasan őket, mert ez vagy Te És még minden megvan belőle…
A boudoir fotóid lehetnek párodnak a Tőled valaha is kapott legszebb ajándéka, nem is beszélve arról, hogy önértékelésed  is mindannyiszor szárnyakat kaphat, amikor csak megnézed ezeket a fotókat. Hiszen, ha jól érzed magad belül, az átsugárzik egész lényedre és természetesen a külsődre is. És az is Te vagy.
Csináljuk meg a képeket  a legjobb formádról!

Egy profi fotós tudja, hogy hozza ki Belőled a legtöbbet.

Lámpalázas vagy? Biztosan, ki ne lenne az, de hadd áruljak el valamit: A fotósoknak nem véletlenül ez a szakmájuk. Kiválasztjuk a legelőnyösebb szögeket és világításokat csak azért, hogy a lehető legjobban nézz ki. Segítek a pózolásban, a testtartásban, a gesztusokban. Folyamatosan megmutatom az elkészült fotókat, hogy azonnal lásd, mi előnyös Neked és mi nem annyira. Megmutatom, milyen szép, ha átsüt a fény a hajadon. segítek, hogy tartsd a kezed a lábad a hasad és a fejed. Olyan képeket csinálunk, amik előhozzák Belőled a lehető legellenállhatatlanabb Nőt!

Bízz bennem!

 

Ki ne szeretne legalább egyszer egy kis sztriptease-t játszani?

_STU4854Minden nap eljátszod az embereknek Önmagad – fontos és publikus szerepeidet. De ebből a nagy napi darálóból valahogy kimarad az, amit Te is szeretnél… Lépj ki a dobozodból, hogy egy kissé lengén öltözve vagy majdnem teljesen pucéran pózolj egy profi kamera előtt… és nagyon felszabadultan, szexin és boldogan éld meg nőiességed miden szépségét, a csábítást és a szépséged! Itt van végre a Te esélyed arra, hogy kilépj a mindennapokból és a magad kedvére játssz végre! Cseréld le a megszokott rúzsodat valami olyanra, amire mindig is vágytál, játssz, légy a femme fatal, a hősnő vagy a lotyó, a bűbájos csitri vagy az utolsó cafka – semmi komoly, csak örülj magadnak, és az életednek, és lépj túl a korlátaidon….Légy egy kicsit felszabadult, izgatott és most az egyszer engedd szélnek a gátlásaidat! Kockáztass egy kicsit! Meglátod, nagyon jól fog esni. Sok veszteni valód nincsen, csak annak mutatod meg a képeket, akinek és amikor akarod, és kitörölni is csak egy mozdulat, ami nem úgy sikerült, ahogyan szeretnéd!

Menj el, és vásárolj be ma!

Az ember lánya elér egy kort, amikor már csak gyönyörű, szexi, nőies fehérneműre van szüksége.Egy barátnőm mesélte, hogy amikor huszonegy-két éves lett,  egy napon kihúzta a fehérneműs fiókját, megfogta az összes régi, elhasznált vackot, amit ott talált, vett egy mély levegőt – soha többé ne is lássalak benneteket – és egy mozdulattal ment az összes a kukába… A glamour fotózás miatt kapsz egy nagyszerű lehetőséget arra, hogy teljesen felfrissítsd Te is a ruhatárad ezen, legbecsesebb részét. Nézd meg, mi az amit már nem szeretsz, és úgysem használsz, és frissítsd fel olyanokkal, amiket megérdemelsz. Nem kell feltétlenül a legdrágábbakat megvenned ahhoz, hogy egy angyallá varázsoljanak,  de ma már találsz a neten jó áron is szuper darabokat, pont olyanokat, ami tetszik Neked, ami a Te ízlésed,  és remekül mutatnak majd a film kockákon, arról már nem is beszélve, hogy attól kezdve a hétköznapjaidon is remekül érezheted magad bennük. Igazán megérdemled. Na és persze a párod is, már ha ez számít…:)

 

 

 

 

 

 

 

 

_STU4911 Igen, pontosan tudod, hogy ő is szeretné

Most őszintén. Melyik férfi ne szeretné a párját lenge ruhácskákban vagy teljesen azok nélkül profi fotókon viszontlátni. Mutasd meg, melyik pasi ne hozná le a csillagokat is az égről, csak hogy láthassa a párját ezekben a csodás észbontóan szexi pózokban, önfeledten, nőiesen, szexin és  boldogan játszani? És tudod, hogy miért lesz ez teljesen ellenállhatatlan a párodnak?  Mert tök magabiztos, és csábító leszel, mégpedig csakis az ő szeme kedvéért és csak neki…És senki más nem láthatja ezeket a képeket (hacsak nem a lányok a leánybúcsún)úgyhogy ez teljesen a Te titkod marad. És…Egészen biztosan ez a legeslegjobb ajándék, amit valaha is kapott Tőled.

YOLO – Mert csak egyszer élsz.

Te is csak egyszer élsz, és minden nő megérdemli az esélyt, hogy legalább egyszer kívül és belül is igazán szépnek érezze magát – és megajándékozza magát egy könnyed, csajos estével egy fotózással, ahol végre  sugárzóan szexinek, magabiztosnak, lehengerlően nőiesnek, és magával ragadóan boldognak érezheted Magad Ez az egész csak Neked és csak Rólad szól! Lehet akár éjszaka is, gyűjtsd össze a kedvenc barátnőidet, hozzatok pezsgőt és jöhettek akár együtt is! Szedd össze a bátorságod és engedd el magad! Vadulhattok  egy kicsit és érezd magad végre szabadnak! Engedd ki a hajad legyetek vidámak, kecsesek, csajosak és kacagjatok az egészen! Olyan jól érzitek majd magatokat, hogy minden évben vissza fogtok térni hozzám a rendes évi csajos glamour  fotó-bulira.

 

_STU4956

Hogy kapod meg az elkészült képeket?

Nagyon jó,  ha a előre megbeszéljük a képek felhasználási helyét és módját: Kinek, mire kellenek a képek.  Mindenképpen érdemes kinyomtatni őket, esetleg egy szép fotókönyvet nyomtati belőlük – egészen más minőséget kapsz így, mintha csak elektronikus formában kéred a képeket, és biztosíthatlak, nagy sikert fogsz aratni a képekkel, akár a párodnak akarod átadni az albumot, akár nem. Az internetre más file formátum és színrendszer kell, mint a nyomtatáshoz, ezt is jó külön tudnom, mert akkor úgy dolgozom ki a képeket Neked. Normál esetben, ha Neked megfelel a képeket a Google Drive fiókodba töltöm fel: így mindig elérhetőek lesznek Neked, és mivel a Te fiókod,azt tartasz benna, amit szeretnél. Azért javaslom, töltsd le magadnak merevlemezre és pendrive-ra is. nagyon bosszantó tud lenni, ha egy winchester meghibásodása miatt elvész az összes képed…
Mindenképpen azt javaslom Neked, nyomtad ki a kedvenc képeidet, kérhetsz tőlem ajánlatot album készítésére is. A kinyomtatott képek, ha csak el nem áznak, nagy valószínűséggel túlélnek mindnyájunkat.

Kiemelten javaslom Neked, hogy készíttess egy csodálatos fotós könyvet! Gyönyörű papíron fantasztikus minőségben kapod a régi családi albumok hangulatát – csak éppen luxus kivitelben, és ehhez képest, tényleg fillérekért!

 

AMI MINDEN FOTÓZÁSHOZ JÁR:

Stúdióhasználat   –  Minden csomag tartalmazza  a stúdió díját, ha jössz fotózni, a 3.000Ft/órás stúdióhasználat már benne foglaltatik az árban.
Eszközbérlet          – A fotózás során felső közép kategóriás eszközökkel dolgozom, ezeknek a kb. 5.000Ft/órás használati díját tartalmazza az ár.
Retusálás              – Minden csomagba beletartozik néhány kép retusálása. Efölött is rendelhetsz 3000Ft/ db áron többlet retust.
Diszkréció            – Teljes diszkréció – az egész fotóstúdió a fotózás kezdetétől a végégig csak a miénk. Nincsenek fura meglepetések, váró szobák vagy nézelődni vágyó idegenek.
Vendégszeretet   – Hideg víz és forró instant kávé, öltöző kuckó, mellékhelyiségek
Útmutatás          – Képes és szóbeli segédlet a pózoláshoz, az arckifejezésekhez az igazán jó és hiteles képek elkészítése érdekében
Hozzáférés          – Saját jelszavaddal védett online galériák 24/7- elérhetőséggel a nyers és az retusált fotóidhoz
Választék             –  A kiválasztott fotócsomagod ideje alatt annyiféle ruhát, stílust fotózhatunk, amennyi az időbe belefér: “A változatosság gyönyörködtet!”
Bizsuk                  –  Ha elhozod magaddal a kedvenc ékszereid, az a legjobb, de válogathatsz a nálam lévők közül is a fotózás idejére.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

A fotós csomagokat azért hoztuk létre hogy megkönnyítsük számodra döntést.
Kb. ezek az értelmes alternatívák, amikben így – talán könnyebb gondolkodnod.

I. Fotózás előtt  mindenképpen javasolt, hogy elmenj egy profi fodrászhoz és sminkeshez. Ez kb 1,5 órát vesz igénybe a fotózás megkezdése előtt, és igénytől függően egy beszárítás és fotósmink elkészítése kb. 6-8000Ft-ba kerül, amit a fodrásszal kell rendezni. Ha nincs ismerősöd, tudok ajánlani Neked profi sminkest és fodrászt.

II. A fotózás ideje
A különböző csomagok a fotózás idejére vonatkoznak. Minden esetben jöhet több személy is. természetesen nem kerül többe attól, ha többen vagytok egy fotón.  De ami miatt igazán praktikus, ha többen jöttök, az a különböző sorozatok közötti átöltözés és smink igazítás.  Ezalatt mindig a másik modellt fotózom, és így Neked alig van időveszteséged, és csak fele pénzbe kerül Neked a fotózás.  Nem is beszélve arról, hogy ha a legjobb barátnőddel jöttök, a hangulat is jobb lesz, és bátrabbak is lesztek. Minden csomagba belefér több átöltözés is, Maximum kb. negyedóránként egy javasolt. 

III. Mit hozzak magammal?  Mindent érdemes megtenned, hoznod, amitől jobb képek lesznek:hozd el magaddal azokat a kellékeket, amiket szeretsz és rád jellemzőek, kalapot, sapkát, – a cipő különösen fontos itt is – szemüveget, táskát, sporteszközt , játékot, hangszert vagy éppen gyümölcsöket, epret, banánt őszibarackot, tejszínhabot, olajat a bőrödre, vagy vízspray-t a blúzodra. Hozz mindenképpen fésűt, és mindenféle make up eszközt: jó erős rúzst, lakkozd ki a körmeidet a kezeden és a lábadon is.
De ezek csupán irányadóak ahhoz, hogy nagyszerű fotók készüljenek.

IV. Melyik csomagot válasszam? Választhatod bármelyiket, mindenképpen jó képeket fogsz kapni. A leggyakorlottabb modelleknek is legalább egy óra “bemelegítésre” van szükségük.  Nehéz feloldódni a kamera előtt a villogó vakuk fényében. Persze , ha sokat gyakorolsz, biztosan sikerül Neked. Mégis, ökölszabályként a legnagyobb cégek gyakorlata szerint egy igazán jó kép elkészítésééhez el kell lőni kétszáz nem annyira jó kockát…. Ugye, nem gondoltad, hogy a Playboy címlaphoz lőnek egy kockát, és kész is?
Ha most csak egy csak az akciós csomagnyi bizalmat kapok Tőled, megbánni azt sem fogod, és remélem, eljössz máskor is… Vigyázz, nagyon meg fogod szeretni.
Élvezni fogod a fotózás minden percét, és különösen a végén a képeket!
V. Kell-e nekem a retus? Természetesen megkapod nyersben az összes képet,ami a választott csomagodban szerepel. De ez egy kicsit olyan, mint elmenni az étterembe, és nyers, pucolatlan  sárgarépát, hagymát kérni . A nyers kép, ahogy a nevében is benne van alapanyag csupán. Persze így is több kategóriával jobb, mint egy szelfi, de hamár megcsináltuk, érdemes befejezni legalább azokat, amelyeket tetszel magadnak. bár furcsa az önértékelésünk: Nem biztos, hogy másoknak is az tetszik rólad, ami Neked.

VI. Az interneten láttam, hogy a Photoshop mire képes? Ezt én is megkaphatom? Beszéljük meg, hogy pontosan mit szeretnél látni. Nagy változtatások is lehetségesek, de lehetnek csak apróbb, finomítások, ahogy szeretnéd. Ez teljesen egyéni. van, aki azzal elégedett, ha pattanásos bőre helyett végre teljesen makulátlan sima arcbőrt kap a fotókon, de van, aki ragaszkodik a ráncaihoz. Van, aki egy kicsit soványabb és van, aki kövérebb szeretne lenn. beszéljük meg, mit kérsz, azt fogod kapni.

Kérhetsz egyedi ajánlatot is, egyedi elképzeléseid alapján.
További képek ára retusálva: 3.000,- Ft/db.

A fotózáshoz profi sminkes és fodrász szolgáltatást is igényelhetsz a stúdióban!- Ezt semmiképpen se hagyd ki!

Sminkes szolgáltatás díja: 3-6.000 Ft/fő
Fodrász szolgáltatás díja 3-6.000 Ft/fő
KÉRDÉSED VAN, VAGY IDŐPONTOT SZERETNÉL KÉRNI AKTFOTÓZÁSRA?
AKTFOTÓZÁS AJÁNDÉKUTALVÁNYT VENNÉL?
Hívj a +36 20-999-6789-es telefonszámon, vagy töltsd ki az űrlapot!
Jelentkezem Nálad, amint tudok!

„A fotózás   – alkotás, munka, szerelem, élvezet, drog, terápia és Istentisztelet.”

                                                                                                       Botka Zoltán

 

 

_STU5458Örök Emlék

Megjegyzem, azok a forró fotók, amelyekre mindig is vágytál, ha elkészítjük Neked, egész életedre  egy huncut  emlék lesz arról, hogy milyen hihetetlenül szexi vagy! Az egész biztos, hogy nem csak egyszer fogod elővenni az albumodat egy borongós téli este, hogy megnézd a képeid… És mindig jó kedvre derülsz tőlük. Azokon a sajnos mindenkinek eléggé ismerős napokon, amikor a régi szűk farmered „összemegy a mosásban”… Kapd csak elő a régi képeid, nézegesd jó hosszasan őket, mert ez vagy Te És még minden megvan belőle…
A boudoir fotóid lehetnek párodnak a Tőled valaha is kapott legszebb ajándéka,nem is beszélve arról, hogy önértékelésed  is mindannyiszor szárnyakat kaphat, amikor csak megnézed ezeket a fotókat. Hiszen, ha jól érzed magad belül, az átsugárzik egész lényedre és természetesen a külsődre is. És az is Te vagy. Csináljuk meg a képeket  a legjobb formádról!

Egy profi fotós tudja, hogy hozza ki Belőled a legtöbbet.

Lámpalázas vagy? Biztosan, ki ne lenne az, de hadd áruljak el valamit: A fotósoknak nem véletlenül ez a szakmájuk. Kiválasztjuk a legelőnyösebb szögeket és világításokat csak azért, hogy a lehető legjobban nézz ki. Segítek a pózolásban, a testtartásban, a gesztusokban. Folyamatosan megmutatom az elkészült fotókat, hogy azonnal lásd, mi előnyös Neked és mi nem annyira. Megmutatom, milyen szép, ha átsüt a fény a hajadon. segítek, hogy tartsd a kezed a lábad a hasad és a fejed. Olyan képeket csinálunk, amik előhozzák Belőled a lehető legellenállhatatlanabb Nőt!

Bízz bennem!