PORTRÉFOTÓZÁS

varosi-portre (1)

Sokszor egy szem-pillantás műve, hogy eldőljön egész sorsod ránéznek a fényképedre, és megítélnek.
Egy jó fotó azt mutatja Rólad, ami fontos neked, amit szeretnél, hogy gondoljanak Rólad.


RACIONALIZÁLÓ LÉNYEK VAGYUNK

Szó szerint egy szem pillantás alatt döntünk. Rátekintünk a dologra, és már meg is van a válasz: igen vagy nem. Akarjuk vagy nem,  megvesszük, felvesszük, átvesszük vagy sem. 
Ezután megmagyarázzuk magunknak és másoknak is azt, hogy miért.

Tudomásul vesszük vagy sem, többnyire így működünk.

 

Felfigyelnek Rád vagy nem? 
Készítek Rólad pár igazán jó képet, céges web oldalra, hírleveledbe, ajánlatra,vagy évkönyvbe, önéletrajzba, párodnak, szüleidnek, a facebookra vagy ajándékba.
Lehet, hogy emiatt találsz párt vagy munkát, vagy hozol el milliós üzletet, pozicionáld Magad, építsd föl saját ÉNMÁRKÁD, mutasd meg, hogy ki is vagy igazából!

EGY KÉP TÖBBET MOND EZER SZÓNÁL – AKKOR IS, HA 

  • Ha munkát vagy párt keresel –  magadat akarod “eladni”
  • Ha el akarjuk adni cégünket, termékünket vagy szolgáltatásunkat

Mutasd meg a legjobb formádat, készülj elő egy kicsit, menj el fodrászhoz és sminkeshez, és gyere el hozzám egy fergeteges fotózásra!Nem mindegy, mit lát Rólad először,aki még csak most fog megismerni. Első benyomást csak egyszer tehetsz…
Leendő partnerünk, ügyfelünk vagy vásárlónk a másodperc töredéke alatt alatt felmér, pozicionál és dönt a sorsunkról.

 

Mindenki tudja, hogy a neten lehet vásárolni stock fotókat. De mivel mindenki tudja, sokan vásárolnak is. Amikor a honlapodon bemutatod a kollégáidat, és egy stock fotóról egy olyan arc mosolyog vissza rám, akit már tucatnyi más hazai és külföldi cég honlapján is láttam, mindig meglepődök. Nem tud erről, aki azt a képet föltette, ilyen igénytelen vagy ennyire rosszul megy a cégnek, hogy nem tud megfizetni egy tisztességes portréfotózást sem? Én nem tenném ki ennek a saját cégem.Az emberek sokzor röpke benyomások alapján döntenek, és lehetsz akármilyen jó, ha pont az ellenkezőjét sugallod magadról, ne csodálkozz, ha az üzeneted célba ér.

PROFESSZIONÁLIS CÉGES PORTRÉK

  • Stúdió- vagy helyszíni, egyéni, csoportos portré és  tárgy fotók.
  • Termék,  munka és életképek készítése.
  • Ajánlathoz, bemutatkozáshoz, web oldalhoz, katalógushoz reklámokhoz,
  • P+R és image kampányokhoz.
  • Vezetői portrék, csoport képek,  image  és riport képek.

Bízzátok ránk az Ön, a csapata, a terméke vagy szolgáltatása megjelenítését, a vizuális koncepció kialakítását, hogy tükrözze a cége értékeit és:

TE LEGYÉL A BEFUTÓ

Attól függően, hogy mit szeretnél, csak beugrasz pár fotóra a stúdióba, vagy egy nagyobb lélegzetű munka az elképzelésed, egész kis csapat áll rendelkezésedre, stylist, sminkes és fodrász vár Rád, hogy megfotózzuk a lehető legjobb képet Rólad. biztosan ismered azt a viccet két barátról, akik egy olyan  erdőbe indulnak sétálni, ahol köztudomásúan sok a medve. Az egyikük egy nagyon drága futócipőben érkezik. A másik megkérdezi tőle, azt gondolod, majd ebben gyorsabb leszel, mint a medve? Azt nem, de nálad biztosan…
Egy jó portré bizony nem kis előnyhöz juttathat Téged: bemutatjuk a legjobb éned, hogy felfigyeljen rád az, akinek fel kell.
Ne késlekedj, gyere el!  Lehet, hogy a versenytársad már volt… Neki elég, ha csak Nálad lesz jobb.


AMI MINDEN FOTÓZÁSHOZ JÁR:

Diszkréció            – Teljes diszkréció – az egész fotóstúdió a fotózás kezdetétől a végégig csak a miénk. Nincsenek fura meglepetések, váró szobák vagy nézelődni vágyó idegenek.
Vendégszeretet   – Hideg víz és forró instant kávé, öltöző kuckó, mellékhelyiségek
Útmutatás          – Képes és szóbeli segédlet a pózoláshoz, az arckifejezésekhez az igazán jó és hiteles képek elkészítése érdekében
Hozzáférés          – Saját jelszavaddal védett online galériák 24/7- elérhetőséggel a nyers és az retusált fotóidhoz
Választék             –  A kiválasztott fotócsomagod ideje alatt annyiféle ruhát, stílust fotózhatunk, amennyi az időbe belefér: “A változatosság gyönyörködtet!”
Bizsuk                  –  Ha elhozod magaddal a kedvenc ékszereid, az a legjobb, de válogathatsz a nálam lévők közül is a fotózás idejére.