Esküvő fotózás

Kreatív fotózás


“Eljött a „nagy nap” az esemény, amelyre a lányok és persze titkon a fiúk is már gyermekkoruk óta készülnek, és ami valóban megváltoztatja egész életeteket: semmi sem marad az, mint ami korábban volt: máshol fogtok lakni, máshogy, másokkal fogtok élni, dolgozni és szórakozni.

Erről szól az esküvő: egy pillanatra megálljt  parancsolni a rohanásnak és a mindennapok rutinjának, hogy ez a nagy esemény megtörténhessen, és fontosságának megfelelő hangsúlyt kapjon. Az esküvő majdnem annyira fontos fordulópont mint a születés. A házasságkötés addigi kapcsolatotok csúcspontja, új családotok és új életetek születése. Talán abban a pillanatban az ember nem is tudja pontosan, hogy mi történik, csak úgy megesik vele,  és már el is nyelték a dolgos hétköznapok. Örökké elmúlnak és eltűnnek a múló időben.

Persze visszahozni mi sem tudjuk a számotokra őket, de a legfontosabb eseményeket, mégis megörökítjük gyönyörűen megformázott fotóinkkal. Ketten, két fotós, készíti a képeiteket Nektek ugyanarról a pillanatról, más-más szemszögből, hogy később, Ti is és a többiek is emlékezhessetek ezekre a csodás és felemelő percekre és, újra meg újra átélhessétek  a FOTÓK által!

Nézz meg pár esküvői fotót, hogy lásd, tetszenek-e  Neked!

Ti lesztek a középpontban, most egy kicsit Ti vagytok a főszereplők, mindenki Veletek foglalkozik, és mi is.
Talán életetekben nem kaptatok még ekkora figyelmet. A lányok megszépülnek, a fiúk is életük legjobb formáját mutatják és egy ügyes fotós egy kicsit még rá is segíthet erre.

Esküvőfotózás

Esküvőfotózás

 

Döntsetek bárhogyan: akár egy nagy, több-száz fős lakodalom, akár csak egy kicsi meghitt buli a tanukkal vagy valahol a kettő között, nagyon fontos, hogy később, akár évtizedek múlva, vagy amikor már csak késői utódaitok tudják, meg lehessen nézni a nevezetes napot, amikor az ő történetük is elkezdődött.

Fontos, hogy meglegyen minden, fogadalomtétel legmeghittebb pillanatától a boldogító igen kimondásától kezdve az első hitvesi csókon át, a szülői könnyeken keresztül az utolsó gratulációkig – ahogy Ti láttátok vagy még egy kicsit szebben.

Ahogy Ti, mi is régóta készülünk arra, hogy meg tudjuk örökíteni életetek nagy eseményét, régóta és sokat tanultunk és a legjobb felszerelést szereztük be, hogy méltóképpen tudjuk megörökíteni, ami történni fog. Bízzatok meg bennünket, hogy megörökítsük számotokra a legfontosabb pillanatokat, hogy később akár a nehezebb napokon is csodás fotókon tudjátok majd újraélni mindazt, ami egykor összekötött benneteket

Kérek részletes Tájékoztatást2

Esküvőfotózás

Esküvőfotózás

További részletes információ:
https://eskuvofotozas.info oldalon