Glamourfotózás

Szeretnél egy gyönyörű glamour sorozatot Rólad?

Glamorfotózás

Ugye, régóta szeretnél már egy gyönyörű glamour fotó sorozatot Rólad?

Sokkal szebb vagy, mint gondolnád. A glamour fotózáson – Veled együtt életre keltjük és kibontakoztatjuk és megörökítjük Benned az igazi, a nagybetűs  Nőt. Hogy élvezd, megmutasd szépséged, és legszebb képeiddel csábíts, örömet, gyönyörűséget okozz magadnak és a párodnak.

Megérdemled, a törődést, hogy olyan képeket csináljunk Rólad, amilyenekre mindig is vágytál.

Különböző esetleg férfias újságokat, magazinokat lapozgatva, vagy a reklámokat nézegetve  biztosan benned is  felmerült már  a kérdés: „vajon rólam is lehetne ilyen gyönyörű, szexi képeket csinálni?”
Sajnos, nagyon sok Nőt ismerek, akiknek az önképe egy ici-pici hurkácska vagy ki tudja milyen elhanyagolható, mások által esetleg nem is látható apróság miatt nem felel meg a valóságnak, hanem – és jellemzően – SOKKAL ROSSZABB  annál. Még a legeslegszebb nők sem tudják, igazán, hogy milyen szemkápráztatóan szépségesek. Valahogyan a Nők hajlamosak csúnyábbnak látni magukat, mint mi férfiak látjuk őket, és az, hogy Te mit gondolsz magadról, átsugározhat egész lényeden.
Gyere el hozzám egy remek hangulatú glamour fotózásra, és remélem, Te is meglepődsz majd, milyen gyönyörű vagy.

Bár a szépség  belülről fakad, egy jó smink és szép frizura, egy rafinált ruha vagy egy ügyes megvilágítás egy még oly gyönyörű nőt is még szebbé tesznek! Ha eljátszottál már magadban a fotózás gondolatával, ha szeretnéd felfedezi és megmutatni magadból az igazi nőt, és főleg, ha szeretnéd viszontlátni magadat gyönyörű, mégis merész képeken, akkor eljött a Te időd!

 

 

Glamour fotózás csomagok már 24.999 Ft-tól

Igazi önbizalom növelő tréning

Nincsen semmi különös kitétel, hogy mikor a legjobb, talán csak egy: minél hamarabb, ha még nem voltál, ma jobb, mint holnap, de holnap is jobb, mint holnap után: egyszóval, ne késlekedj tovább, hívj, és beszéljük meg!A fotózás maga leginkább egy fergeteges hangulatú délutánhoz vagy estéhez fog hasonlítani, hiszen a cél az, hogy feloldódj és megmutasd az igazi énedet!Életed egyik legjobb bulija vár Rád, hidd el!
[newsletter_button id=1 showcount=”true”]
Itt az ideje valódi  önbizalom növelő tréningnek, azaz annak, hogy végre elgyere hozzám, csináljunk Rólad néhány fantasztikusan bájos, édes és forró glamour fotót és bebizonyítsam Neked, hogy mennyire tévedsz és a valóságban  milyen gyönyörű vagy. És valóban. Annyira sok kedvességet, odafigyelést és bókot kapsz, hogy tényleg elhiszed végre, és meg is nyílsz a valóságban is… Szaladok mindig Hozzád az elkészült képekkel, megnézzük, és látod Te is, hogy mi áll jól Neked és mi nem, és összességében  el sem hitted volna,  hogy e tényleg Te vagy…

Úgy fogod magad érezni, mint az esküvődön vagy mint még soha: olyan törődést odafigyelést és kedvességet kapsz majd, ami miatt biztosan megnyílsz, elfelejted a gátlásaidat és boldogan fogsz pózolni. Persze nagyon fárasztó lesz, de a fotózás végén tíz centivel a föld felett lebegve fogsz távozni. Ennél már csak azok a pillanatok lesznek még jobbak, amikor kézhez kapod az elkészült fotóidat.

Gyere el egy igazi glamour fotózásra!

Lehet, hogy arra gondolsz most, hogy szégyellnéd magad, vagy hogy ciki….
Ki hogy szereti, én magam – férfiként – soha nem mennék férfi fodrászhoz, és nem is szeretem ha férfiak érnek hozzám, nem hogy fotóznának, sokkal jobban szeretek nőkkel dolgozni. Természetesebb, és a hangulat is sokkal merészebb, parázslóbb igazibb.  Tiszta szívemből vallom, hogy, minden Nő gyönyörű! Gyere el a stúdiómba! Hidd el, nem sokáig fogod feszélyezve érezni magad, hiszen egy férfi tudja a legjobban hogy milyen szépséges vagy és tudja belőled előhozni azt az éned, amilyennek szeretnéd látni magad a képeken.  A megfelelő világítással és árnyékok, és a legelőnyösebb, legszexibb a glamour pózok bevetésével rólad is gyönyörű képeket készítünk! Próbáld ki magad a kamera előtt és az eredményen Te magad is meg fogsz lepődni! Nézd meg  a holnapomon a nálam készült korábbi glamour fotókat és aktfotókat!

Ugye nem gondolnád, hogy a modelljeim nem profi modellek, hanem hús-vér nők, mint Te? Itt az idő, jelentkezz és tegyél egy próbát!

 

Hol legyen a fotózás?

Lehet bent a stúdióban, fekete, fehér vagy piros hátterekkel sőt kint a természetben, esetleg fantasztikus, gyönyörű helyszíneken, hogy kiemeljük és megmutassuk igazi szépségedet. Igényes képeket készítünk, stúdióban vagy külső helyszínen. Olyan képeket készítünk rólad, amire büszke lehetsz. Figyelembe vesszük az igényeidet és segítünk, hogy a legjobbat hozd ki magadból.
Jól felszerelt újpesti fotóstúdiómban sok kedvességet és odafigyelést, férfias bókokat, inspiráló hangulatot, alapos tartalmi felkészültséget és profizmust nyújtok Neked.
A stúdió bérletért nem kell külön fizetned, ha ezt választod, ezt grátisz kapod a fotózási csomagodhoz, viszont ha olyan helyet választasz, ahol bérleti díjat kell fizetni, az Téged terhel, közvetlenül Te fizeted a bérbeadónak.

Jó ötlet lehet szállodai szobát bérelni, esetleg valami különlegesebb helyszínt keresni:. török fürdőt, bowling vagy biliárd termet választani vagy a reptérre kimenni nyáron.